Nyheder

Projekt- og kommunikationsmedarbejder til Steinerskolernes sekretariat


Steinerskolerne har i de seneste år haft god fremgang med en sund udvikling på mange områder, og i 2018 etablerede flere af skolerne Steiner HF.


Vi søger en medarbejder, der kan bidrage til, at steinerskolerne kan fastholde denne positive udvikling og være med til at understøtte skolerne i det pædagogiske arbejde og i formidlingen af pædagogikken.

Arbejdsopgaver:

Arbejdsopgaverne er mange og forskellige og omfatter, at du skal medvirke til at understøtte den fælles skriftlige formulering og formidling af Steinerskolernes tilbud og pædagogik.
Der vil være opgaver i at organisere og planlægge faglige netværk, konferencer og fælles møder mellem skolerne, samt udarbejde materiale til brug for skolernes fælles PR- og øvrige kommunikationsarbejde med forældre og elever.
Du vil være en del af teamet i vores projekter og udviklingsarbejde.
Du vil få ansvaret for at udvikle og vedligeholde profiler på sociale medier og på www.steinerskoler.dk, herunder præsentere Steinerskolernes unikke ide og pædagogiske ståsted til offentlighed, medier, eksterne samarbejdspartnere osv.
Herudover skal du være med til at løse mange forskelligartede opgaver af både praktisk og teoretisk art.

Forventninger til dig:

Vi forventer, at


• du interesserer dig for steinerpædagogikken og de praktiske og pædagogiske udfordringer, der er ved at drive frie skoler i Danmark.
• du er god til at formulere svært og teoretisk stof på en enkel og letforståelig måde, og du må gerne have erfaringer med de elektroniske mediers krav om korte tekster.
• du er i stand til at indgå i projektarbejde med mange interessenter, som ikke altid har dit projekt som førsteprioritet.
• du kan strukturere dine opgaver selvstændigt i et samarbejde og at du kan fastholde interessen for en opgave til den er løst.


Vi forestiller os at du har en uddannelse indenfor f.eks. projektarbejde, kommunikation og/eller formidling, men din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vi lægger derimod vægt på dine konkrete erfaringer med projekt- og formidlingsarbejde.
Vi forestiller os, at du har en struktureret tilgang til opgaveløsninger, og at du trives med at have mange forskellige opgaver i gang samtidig.
En del af arbejdet sker på tidspunkter uden for almindelig arbejdstid og der vil i begrænset omfang være rejseaktivitet i forbindelse med skolebesøg mv.


Vi tilbyder:

• En spændende stilling med mulighed for at gøre en væsentlig forskel for udviklingen af steinerskolerne i Danmark.
• Et arbejdsfællesskab, hvor du kommer til at være med til at styrke Steinerskolernes sekretariat i samarbejde med bestyrelse og sekretariatsleder.
• En hverdag med varierede opgaver, der tjener de overordnede behov bestyrelser og ansatte på medlemsskolerne har for at kunne drive en bæredygtig skole.
• Et job, hvor du bidrager til, at steinerpædagogikken bliver mere synlig i samfundet.
• Kontorplads i fælleskontor i indre København.


Der er tale om en deltidsstilling på 25-30 timer med en fast løn efter kvalifikationer med tiltrædelse 1. marts 2020 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning

Ansøgning sendes senest den 22. januar til: Christina Lærke Vilhelmsen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Ansættelsessamtaler vil finde sted løbende så send din ansøgning med det samme.


Du er velkommen til at ringe til Sekretariatsleder Christina Lærke Vilhelmsen på telefon 28 57 44 29 for at høre mere om stillingen.


Sammenslutningen af Steinerskoler i Danmark
Reventlowsgade 14, 2. sal · 1651 København K
tlf: 28 57 44 29
www.steinerskolerne.dk

Traditioner - fællesskab - nærvær - håndværk - tålmodig - nysgerrig på livet? Læs om hvordan undervisningen foregår på landets steinerskoler - fra børnehaveklasse til Steiner HF her

Steinerskoler og vaccination

I april 2019 udgav Statens Seruminstitut en undersøgelse som viste, at friskoler har flest ikke-vaccinerede børn. Særligt gælder det Rudolf Steiner-skoler, som har flere skoler i top 20 over skoler, hvor mange børn ikke er vaccinerede.

Godt 120 splinternye 1. hf'er startet på vores fem Steiner HF-skoler – de kommer til at nyde godt af Steinerskolernes brede fagtilbud, der udover de teoretiske fag inkluderer, drama, musik kunst og håndværk og så er det landets eneste ungdomsuddannelse, der er helt karakter- og eksamensfri. På Steinerskolen i Aarhus var det borgmester Jakob Bundsgaard, der holdt tale og førte saksen.

TV2 Østjylland kom på besøg på åbningsdagen, overværede undervisning og talte med lærere og elever, DR kom i den første skoleuge.

SE TV2 ØSTJYLLANDS INDSLAG HER

SE DR'S INDSLAG HER

 

SFbBox by caulfield cup
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account